Mad og måltider

I hjertet af Den frie Lærerskole, omgivet af kollegier, lærerboliger og undervisningslokaler, ligger skolens spisesal. Hver dag slår køkkenpersonalet dørene op og står klar med dagens frokostmåltid.

Frokostmåltidet er et obligatorisk og betydningsfuldt tidsrum for alle på skolen. Her findes et fællesskabende samvær, hvor studerende og ansatte mødes og tanker energi til resten af dagens undervisning, ligesom det er her, der hver dag gives besked om stort og småt på skolen. 

Samtidig er det fælles måltid også en tradition i de frie skoler – særligt på efterskoler og højskoler – og er dermed en mulighed for, at vi kan gennemleve en del af det fælles pædagogiske liv, der udspiller sig på de skoler, de studerende efterfølgende skal være en del af.

Udover frokostmåltidet er det også i spisesalen, at der hver formiddag serveres frugt og kaffe, ligesom det er muligt at stille den lille sult i køkkenets udvalg af brød og pålæg. Uanset om du foretrækker en vegansk, vegetarisk eller animalsk kost, så er der med garanti noget for enhver smag. 
 

Læs mere om kostpenge under økonomi.
 

Livet på Den frie Lærerskole