Fritidsaktiviteter

Når den daglige undervisning er veloverstået, åbnes der op for Lærerskolens brede palet af aktiviteter. Alt sammen afholdes oftest af studerende selv, og som studerende får du en unik mulighed for at søsætte lige netop den aktivitet eller det event, som du går og brænder for. Lærerskolens fritidsaktiviteter har en stor betydning for de studerende, fordi det ofte er her, der knyttes stærke bånd på tværs af alle årgangene. 

I skolens idrætshal er der hver uge mulighed for at deltage i en lang række sportsaktiviteter. Fodbold, volleyball, yoga, badminton, basketball og cirkeltræning er fordelt på alle ugens dage, og uanset niveau er der garanti for både god motion og nye kammeratskaber.

Skolens mange værksteder er også tilgængelige i de studerendes fritid, så man kan arbejde videre med faglige projekter i f.eks. Billedkunst eller Håndværk og design, eller man kan gå i musiklokalerne og øve sig eller starte et nyt band. 

Hver tirsdag og fredag åbner Undergrunden - en bar drevet af de studerende. Undergrunden er en fast forankret del af skolens DNA, og et sted der altid byder på gode snakke og sociale sammenkomster. I løbet af skoleåret arrangeres desuden en række af interessante events:  foredrag, koncerter, teaterforestillinger og temafester er blot et udpluk, og alt sammen er medvirkende til, at tiden sjældent står stille. 

Livet på Den frie Lærerskole