Udlejning

Det er muligt at leje lokaler og værelser på Den frie Lærerskole for skoler og andre til brug ved kurser, foredrag, pædagogiske dage og andre aktiviteter. Udlejning sker som oftest i forbindelse med skolens kursusejendom Borgen. Det er også muligt at leje andre af skolens lokaler som foredragssal, dramasal og idrætshal, samt øvrige undervisningsfaciliteter. 

Det er ikke muligt at leje skolens lokaler og værelser til brug ved fester.

For yderligere information om pris og vilkår for leje af lokaler og værelser kontakt skolens administration på kontor@laererskolen.dk  eller på tlf: 62 24 10 66

BORGEN

BORGEN er indrettet med smukke lyse undervisningslokaler, gruppe- og møderum, opholdsrum, anretterkøkken, spiserum og toiletter. 

Der er plads til ca. 25 kursister, og der kan lejes kursusværelser til deltagerne på Lærerskolen. Borgen kan således danne rammen om såvel korte dagskurser som længerevarende efter- og videreuddannelsesforløb.

BORGEN er fuldt integreret med trådløst netværk, så alle moderne teknologiske hjælpemidler kan benyttes. 

Værelser

Det er muligt at leje skolens kursusværelser både enkeltvis og flere ad gangen. Skolen råder over i alt 31 kursusværelser med i alt 44 sengepladser fordelt på tre værelsesgange.  

Livet på Den frie Lærerskole